K-Roy
Árnyékolás

Szúnyoghálók

Napjainkban a szúnyoghálók iránti kereslet folyamatosan növekszik. Ennek egyik oka éghajlatunk változása. A szúnyogok, rovarok évente egyre hosszabb időn át okoznak bosszúságot nap, mint nap. Otthoni pihenésünket zavarják a szúnyogok, rovarok. Szúnyogháló használata esetén, megakadályozzuk bejutásukat otthonunkba, életterünkben és a szúnyoghálóval védekezhetünk a kellemetlen pihék, szöszök, falevelek ellen is.

A szúnyogháló anyaga egy üvegszálas háló speciális műanyag bevonattal. Szürke színe miatt pár méterről már nem is látható. Sűrű szövése nem csak a rovarokat zárja ki a lakásból, de a levegőben szálló apró pelyheket és szöszöket is felfogja.A különféle típusok közül, a rolós szúnyogháló utólag is felszerelhető a redőny elé, a régi bérházak belsőtokos redőnyei elé is.
szúnyogháló

A lehúzható szúnyogháló típust azoknak szoktuk ajánlani, akik emeleti, magas ablakokra szeretnének szúnyoghálót szereltetni.
Rolós, lehúzható szúnyogháló lehúzó zsinórral, fékes kivitelben is elkészíthető.

A rolós szúnyogháló egyik előnye, hogy tetőtéri bukó ablakokra is szerelhető. A rolós szúnyogháló kezelése könnyű, egy mozdulattal, könnyedén visszaengedhető a tokjába. rolós szúnyogháló

Az ajtókra oldalhúzós szúnyogháló, vagy nyitható szúnyogháló javasolt, mivel az ajtót használjuk a legtöbbször, ez a legpraktikusabb megoldás. Az oldalhúzós szúnyoghálónál, a szúnyoghálótok az ajtó hosszában helyezkedik el  alul-felül a sin, amiben mozog a szúnyogháló . A fogadóelem végig mágnes csíkkal van ellátva, ezzel biztosítva a megfelelő zárást és működést. Az oldalhúzós szúnyogháló sínje, mindkét oldalán kefés, közte csúszik a háló, ezért a szúnyogok és rovarok ott sem tudnak átjutni.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról