K-Roy
Árnyékolás

Redőnyök

Műanyag alapredőny
Valóban rendkívül egyszerű konstrukció, de jól bevált működése, valamint rendkívül kedvező ára miatt közkedvelt. Az alábbi redőny típust a leggyakrabban a nyári perzselő nap elleni védekezésére használják, de a téli hideg ellen is védelmet nyújt. Bőséges színválasztékban kapható, de a legelterjedtebb a fehér színű a fény visszaverő képessége miatt.
Bővebben...

Redextra redőny
Az új típusú műanyag redőny alumínium záróléccel készítve külső megjelenésében megegyezik az alumínium redőnyforma világával. A redőnyben alumínium oldalsó pofa, fémtengely található. A keskeny lefutó láb zaj csökkentett lefutást biztosít, illetve növeli a redőny tartósságát, esztétikai látványát és lehetővé teszi, hogy a redőnybe építsük a mozgatható szúnyoghálót. Hő és hangszigetelő hatása kiváló, jelentősen csökkenti a zajt. A lefutóban található gumibetét zajtalan kezelést biztosít, vihar esetén sem zörög a redőny. Az alumínium záróléc stabilitást ad a redőnynek, így ellenállóbb a nagy szélviharnak.
Bővebben...

Vakolható tokos műanyag redőny
A vakolható tokos műanyag redőnyök általában az épület tervezési fázisában vagy a ház felújításánál nyílászáró cseréknél már eldöntött a redőnytípus kivitelezése. Vakolható tokos redőnyök előnye, hogy nem takar be a nyílászáró feslő részébe valamint az épült homlokzatának egységes látványa a redőny tok nélkül, hiszen a redőny le van vakolva. A szervizelés a vakolható tokos redőny alsófelén kialakított szerviz fedél leszerelésével javítható.
Bővebben...

Alumínium redőny
Az alumínium redőny a legbiztonságosabb árnyékolástechnikai megoldás. Alumínium redőny a redőny motorizáción túl nem csak kényelmi funkció, de biztonsági is. A redőny program időkapcsoló távollétünkben mozgathatja a redőnyt, így azt a látszatot keltve, hogy a házból kezelik a redőnyt.
Bővebben...

Vakolható tokos alumínium redőny
A vakolható tokos alumínium redőnyök felszerelése általában már az épület tervezési fázisában, a ház felújítás kezdetén illetve a nyílászáró cseréjének felmerül. Vakolható tokos redőnyök előnye, hogy nem takar be a nyílászáró felső részébe valamint az épület homlokzatának egységes a látványa a redőny tok nélkül, hiszen a redőny le van vakolva. A szervizelés a vakolható tokos redőny alsófelén kialakított szerviz fedél leszerelésével hajtható végre.
Bővebben...

Külső tokos alumínium redőny
Az alumínium redőnylécek purhabbal vannak kitöltve, mely biztosítja a kíváló hő és hangszigetelést. Stabilitásából eredendően széles nyílásoknál sem kell megosztani a redőnyt. Az alumíniumlécek szélei arriterezve vannak, vagyis egymáshoz kapcsolódnak, így nem csúsznak szét takarításuk vagy nagy szélvihar esetén sem.
Bővebben...

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról